Kantina e re “Cassar” në Kashar, Krifca: Të njohësh natyrën mes parcelave me vreshta, e befasuar - travelBIZ
Një sipërmarrje e re ka hapur dyert për qytetarët dhe turistët që vizitojnë Tiranën, kantina “Cassar”, në Kashar
“Cassar”, nje sipërmarrje e re agroturistike e pajisur me një kantinë ku po eksperimentohen verëra me varietete autoktone, është një tjetër sipërmarrje e mbështetur nga qeveria përmes programeve të AZHBR/IPARD II, në kuadër të masës për zhvillimin e agroturizmit.
Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Frida Krifca, publikoi foto nga kjo kantinë, duke e cilësuar atë si një zbulim të bukur për të gjithë e sidomos për adhuruesit e verës.
Në vendin tonë, zhvillimi i sipërmarrjeve agroturistike është prioritet, si një mundësi shumë e mirë për rritjen e aktivitetit ekonomik, punësimit dhe të ardhurave në zonat rurale.
“Vreshtaria shqiptare nuk resht së befasuari as këtu, ku veç degustimit të verës, mund të shijoni natyrën mes parcelave me vreshta ”, theksoi Krifca.
What's Your Reaction?